воскресенье, 1 марта 2015 г.

ПОЗИТИВНЕ МИСЛЕННЯ – ЦЕ КЛЮЧ ДО ВИРІШЕННЯ ЖИТТЄВИХ ЗАВДАНЬ ТА ДОСЯГНЕННЯ УСПІХУ


      ПОЗИТИВНЕ МИСЛЕННЯ – ЦЕ КЛЮЧ ДО ВИРІШЕННЯ ЖИТТЄВИХ ЗАВДАНЬ ТА ДОСЯГНЕННЯ УСПІХУ Мозок людини - це орган, керуючий всією життєдіяльністю людини, як на фізичному, так і психічному рівні. Мислення людини це теж робота мозку. В організмі людини все взаємопов'язано і фізичне і психічне.

       Як навчитися мислити позитивно? – питання, яке задають собі люди, що намагаються змінити своє життя на краще. Мислити позитивно – це означає знаходити можливість там, де інші знаходять відчай і розчарування.  Будь-яка подія в житті – це лише подія. Песиміст – відчаюється, оптиміст – радіє. Людина сама обирає як реагувати на ту чи іншу ситуацію.
       Якщо Ви хочете бути здоровою, щасливою, успішною людиною – навчіться мислити позитивно. Ось кілька порад саме для Вас.ПОЗИТИВНЕ МИСЛЕННЯ – ЦЕ КЛЮЧ ДО ВИРІШЕННЯ ЖИТТЄВИХ ЗАВДАНЬ ТА ДОСЯГНЕННЯ УСПІХУ
       Як навчитися мислити позитивно?
       1) Завжди посміхайтеся. Тільки прокинулися – відразу посміхніться, і цей ранок посміхнеться і Вам.
       2) Хваліть себе. Щовечора згадуйте як пройшов день, що хорошого Ви зробили для себе, для людей, для життя. І обов'язково знайдеться за що можна себе похвалити. І день прожили недарма…
       3) Любіть себе. Говорячи про любов до себе, я маю на увазі зробити щось корисне для душі і тіла, а не егоїзм. Зарядка чи пробіжка зранку, читання корисної літератури, відпочинок на природі.
       4) Оточуйте себе позитивними людьми. Коли навколо себе Ви бачите посмішки людей, гарний настрій, Ви самі почнете частіше посміхатися і радіти життю.
       5) Дякуйте за все, і за успіхи й за невдачі, які відбуваються у Вашому житті. Невдачі, помилки – це Ваші уроки, на яких треба вчитися. Розчарувалися в найближчій людині – від душі дякуйте, значить це не та людина, на яку можна розраховувати у житті.
       6) Думаючи про минуле, намагайтеся згадувати лише приємні моменти. Минулого вже не змінити. Але теперішнє можна сильно змінити негативними думками.
       7) Використовуйте читання афірмацій – це коротке твердження на життя. Проговорюйте щоденно вдома, на вулиці, у транспорті, скрізь: «Моє життя прекрасне! Я люблю, я любима(мий)! Я насолоджуюся дивовижним життям!»
       8) Приймайте життя і людей такими, якими вони є. Просто це така людина, з такими якостями і рисами. У всьому є як позитивне, так і негативне, вибір за Вами, на що більше звертати уваги.

       ДОВІРЯЙТЕ СВОЄМУ СЕРЦЮ, ІНТУЇЦІЇ. ВОНИ ЗАВЖДИ ПІДКАЗУЮТЬ ПРАВИЛЬНО.
Щоденно виконуйте ці поради і вже через місяць Ваше життя зміниться на краще. Ви, ніби прокинетесь, побачивши, наскільки прекрасне Ваше життя. Оточуючі будуть задавати питання – в чому секрет? А відповідь проста – секрет у позитивному мисленні!
За матеріалами сайту Сервіс фінансового консультанта http://sfc.biz.ua

ПРИТЧА ПРО ПОЗИТИВНЕ МИСЛЕННЯ
ПОЗИТИВНЕ МИСЛЕННЯ – ЦЕ КЛЮЧ ДО ВИРІШЕННЯ ЖИТТЄВИХ ЗАВДАНЬ ТА ДОСЯГНЕННЯ УСПІХУ       Якось старий учитель сказав своєму учневі:
       -    Будь-ласка, оглянь цю кімнату і спробуй знайти у ній все, що має сірий колір.
       Молодий чоловік оглянувся. В кімнаті було багато сірих речей: книга, підлога, підставка під квіти, штори і ще багато різних дрібниць.
       -  А тепер закрий очі і назви вголос всі речі… блакитного кольору, - попросив учитель. Молодий чоловік розгубився:
       -  Але я нічого не помітив!
       Тоді учитель сказав:
       -  Відкрий очі. Подивися, як тут багато речей блакитного кольору!!!
       Це була правда: ваза, рамки фотографій, килим. Учень відповів:

       -   Але ж це хитрість! Адже я за вашою вказівкою шукав сірі речі, а не блакитні!
       Учитель тихо зітхнув, а потім посміхнувся:
       -   Саме це я і хотів тобі показати! Ти шукав і знаходив тільки сірий колір. Так само відбувається з тобою і в житті: ти шукаєш і знаходиш тільки погане і не помічаєш хорошого!
       Учень заперечив:
       -  Мене завжди вчили, що слід чекати гіршого, і тоді ніколи не виявишся розчарованим. А якщо гіршого не станеться, то мене чекає приємний сюрприз. Ну, а якщо я завжди буду надіятись на краще, то ризикую бути розчарованим.
       На що старий вчитель відповів:
       -   Упевненість в користі очікування гіршого змушує нас не помічати все хороше, що відбувається у нашому житті. Якщо чекаєш гіршого, то, скоріш за все, його і отримаєш. І навпаки. Можна знайти таку точку зору, з якою кожне переживання буде мати позитивне значення. З цієї хвилини ти будеш шукати у всьому щось позитивне!

Комментариев нет:

Отправить комментарий