вторник, 26 января 2016 г.



Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства»

В закладі з 23 листопада по 14 грудня 2015 року проведена Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства», в ході якої проведені відповідні заходи:
Серед учнів 5-11 класів проводилось анкетування "Що ти знаєш про насильство?" з метою вивчення ставлення старшокласників до проблеми насильства в нашому суспільстві та в шкільному середовищі, зокрема, виявлення моделей поведінки учнів у різних ситуаціях проявів насильства, дослідження причин і факторів, що породжують насильство та жорстоке поводження. Аналіз результатів опитування виявив, що, на думку учнів, насильство є надзвичайно актуальною проблемою для сучасного українського суспільства, з якою необхідно боротися.
Серед учнів 3-5 класів було проведено конкурс малюнків «Ми проти насильства»


З учнями 1-4 класів були проведені бесіди «Якщо вас кривдять, що робити?», з учнями 5-11 класів «Протидія насильству», «Насиллю – СТОП!», де діти знайомилися з видами насильства, розглядали ситуації, коли до тебе проявляють насильство та протиправні дії та вчилися протистояти насиллю. З учнями 5-6х класів проведені години спілкування «Насилля та їх наслідки».
Для учнів 10 та 11  класу проведено заняття з елементами тренінгу «Профілактика жорстокої поведінки». Метою цих заходів було обговорення шляхів попередження та профілактики агресивної поведінки підлітків, напрацювання плану спільних дій, щодо зниження рівня конфліктності в учнівському середовищі.
Також проведено серед учнів 5- 11 класів анкетування "Що ти знаєш про торгівлю людьми?", в результаті якого виявилося, що вихованці достатньо обізнані про поняття "торгівля людьми", причини торгівлі людьми, але більшість не знають, що особисто можуть зробити для попередження випадків торгівлі людьми, Проводили тренінгові заняття серед учнів 9-11 класів "Торгівля людьми це може трапитися з кожним" з переглядом відеофільму "Станція - призначення життя", виховні години серед учнів 6-8 класів "Торгівля людьми - сучасний прояв рабства" та "Як не стати жертвою работорговців".

Комментариев нет:

Отправить комментарий